Afgestudeerd VMBO-T

July 19, 2017

Afgestudeerd VMBO-T leerling op het Rudolf Steiner College @023   Ik heb hier een super tijd gehad, de geestelijke, creatieve en sociale ontwikkelingen die ik hier heb door mogen maken waren enorm.  

Read more

Gestart met MBO4 ICT-BEHEER

August 28, 2017

Ik ben gestart met de opleiding MBO4 ICT-beheer aan het Nova College @023

Read more

Gestart als vrijwilliger Haarlem Effect

November 8, 2017

Ik ben gestart als vrijwilliger bij Haarlem Effect in hun jongerencentrum Flinty’s. Hier draai ik bardiensten, praat ik veel met de jeugd die er komt en help ik met het (organiseren) van evenementen.

Read more

Gestart als werknemer Student aan Huis

January 1, 2018

Een prima nieuwe baan vol met lol en opleiding complimenterende uitdagingen.

Read more

CCNA R&S 1: introdution network

April 10, 2018

Certified CCNA R&S1

Read more

CCNA R&S 2: Routing&Switching Essentials

June 1, 2018

Certified CCNA R&S2

Read more

Ik ga over naar het 3’e jaar MBO4 ICT-BEHEER

July 6, 2018

Ik ga over naar de 3’e jaar van de opleiding met een goede cijferlijst. Dit jaar zat vol met avontuur, prestaties die ik o.a heb bereikt: Vaak met het bestuur van de school gezeten over verschillende onderwerpen tot last van onze opleiding Er is een foto van mij gemaakt die zal worden gebruikt in de marketing van het Nova College Ik heb het lift pasjes systeem van de school gehackt Ik heb mezelf vooral qua management erg ontwikkeld, ik heb daarnaast ook meer communicatief inzicht ontwikkeld Mijn CCENT 1, 2 behaald. Geholpen op diverse voorlichting programma’s van het Nova College openhuis;

Read more

CCNA R&S 3: Scaling Networks

October 1, 2018

Certified CCNA R&S 3

Read more

Afgestudeerd MBO4 ICT-en media beheer (cum laude)

July 9, 2019

Afgestudeerd en nu door naar het HBO!

Read more