Projecten:

  • Het ontwikkelen en onderhouden van de website voor maddaddys.nl.

Ik ben sinds midden 2018 bezig geweest om de site van Mad Daddys te ontwikkelen, twee heren die in Haarlem een nieuwe soort ‘barbershop’ hebben opgezet in Haarlem. Een tweetalige site is het resultaat; met een goede score van google en compatible met laptops, computers, tablets en telefoons.

  • Het ontwikkelen en onderhouden van de website & E-mail van het kweekcafé.

Ik mocht in 2018 beginnen aan het ontwikkelen van een website en E-mail voor het Kweekcafé, de site is nog in opbouw maar het E-mail systeem is al klaar. Hierdoor kan het Kweekcafé veilig communiceren via hun eigen @kweekcafe.n E-mail domein.

Ik heb voor the Irattional Library een nieuwe opdracht in ontvangst mogen nemen, ik maak voor hun ook een website en een E-mail server.

  • Een pasjes systeem voor jongencentrum Flinty’s.

Ik heb een nieuw gebruiker registratie systeem gemaakt voor jongerencentrum Flinty’s in Haarlem! Hierdoor kan elke bezoeker gemakkelijk een pasje maken en wordt deze opgeslagen in een veilige Database.

  • Het opzetten van mijn eerste ZZP

Binnenkort zal ik een nieuwe ZZP dienst lanceren om nog meer mensen in Haarlem met vragen en problemen met ICT te helpen door ze te helpen dan wel door te verbinden met de beste krachten van Haarlem.