Naast ICT is mijn grote hobby cultuur, in welke vormĀ  dan ook.

Ik ben persoonlijk van mening dat creativiteit gekoppelt met een onderwerp leid tot nieuwe dingen; maak iets origineels, en na een tijdje krijgt het een artistieke waarde. Ik houd van dit proces.

Cultuur komt in mij terug in muziek, gedichten en beeldende kunst. Ik zelf maak muziek, ik speel piano, drums en maak beats. Ik neem ook wel eens dingen op met mensen in mijn thuis studio, of een van de meerdere studio’s in Amsterdam.

Op het sociale vlak ben ik persoonlijk erg geintresseerd in wat er aan cultuur in Nederland aanwezig is; van hip hop sessies tot optredens van bands. Ik heb een sociaal netwerk binnen Amsterdam en Haarlem via jongerencentrum Haarlem (Waar ik overigens ook vrijwilliger ben) en in Amsterdam voornamelijk via ACTA. Een culturele broedplaats.