Van af jong af aan was ik al bezig met computers als junior techneut, als klein kind stond ik bij ieder contact van mijn ouders op nummer een als het neer kwam op een oude computer dumpen. (Niet met perse goed gevolg voor de computer in kwestie)

Deze interesse (en van uit interesse kennis) groeide naarmate ik ouder werd, ik ontwikkelde zowel op het communicatieve vlak, ICT kundige vlak maar wellicht nog wel het belangrijkste; de vaardigheid om deze twee vlakken met elkaar te combineren; en een goed overzicht te krijgen van een situatie.

Dit betekend dat ik zowel kennis heb van diepere technische skillsets van ICT, zoals een server inrichten voor websites of E-mail. Dan wel om samen te zitten en vast te stellen in een gesprek wat je denkt dat nodig is voor een situatie en je door mij te laten adviseren nadat ik een beeld heb geschetst van de situatie en al heb nagedacht over een toepassende oplossing. Dit geeft als het ware een soort effect waarbij ik de brug speel tussen de consument die graag een product heeft dat simpelweg werkt de ICT; een onderwerp met zoveel onduidelijke begrippen dat de gemiddelde mens snel denkt: ‘Laat ik maar iemand inhuren om mij te helpen.’ Ik ben graag dat persoon.

Ik heb een aantal belangrijke Cisco certificaten gehaald, deze zijn te zien op mijn LinkedIn pagina. Daarnaast ben ik actief bezig met verdiepen in de materie zodat ik in de toekomst ook Microsoft en Linux certificaten kan halen. Ik ben ook actief op het gebied van cyber security en benader veel bedrijven met veiligheids problemen. Een aantal van deze veiligsheids problemen staan ook op mijn LinkedIn.

In mijn werkervaring heb ik zowel voor consumenten als voor bedrijven gewerkt, van laptops vervangen, advies geven over wifi tot het instellen van een smartwatch tot een website ontwikkelen. Er is bij mij een heel breed spectrum aan (ICT) kennis aanwezig, ik zit deze kennis graag in om mensen te helpen met hun vragen en problematiek rondom ICT.
Mocht je geïnteresseerd zijn in wat specifiekere termen betreft mijn kwalificaties verwijs ik je graag door naar mijn ICT kennis pagina. Mocht je hulp willen met ICT verwijs ik je graag door naar mijn contact pagina en mocht je benieuwd zijn naar een aantal van mijn projecten verwijs ik je graag door naar mijn projecten pagina!